Over ons.

Al meer dan 20 jaar is www.glasvliesbehangglad.nl gespecialiseerd in alle soorten glasvliesbehang. Maak kennis met ons team en vraag een offerte aan!

Glasvliesbehang Expert

Glasvliesbehang glad is onze specialiteit. Elk jaar behangen wij honderden woningen met glasvlies. Hiervoor ontvangen wij de hoogst haalbare beoordelingen. Deze kun je vinden op Google en Trustpilot. Vraag vandaag nog een offerte aan!

De Groothandel

Wij garanderen je de laagste prijs voor glasvliesbehang. Als groothandel bieden wij alle soorten glasvlies en ik elke dikte. Zo verkopen wij glasvliesbehang in 150 gram en in 200 gram. Beide diktes zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatiewoningen.

Enkele Teamleden

Geert van Glasvliesbehang Glad. Expert op het gebied van alle glasvliesbehang soorten.

Geert Hendrik

Directeur

Geert zorgt voor de structuur binnen het bedrijf. Hij richt zich op het inkopen van kwaliteitsbehang en het vinden van de juiste behangers en schilders.

Luis van Glasvliesbehang Glad. De specialist op het gebied van glasvlies behang aanbrengen.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is echt een duizendpoot. Hij stuurt niet alleen de mannen aan maar waarborgt ook onze kwaliteit. Hij is te vinden door heel Nederland. Dit doen hij al 30+ jaar!

Sander van Glasvliesbehang Glad. De beste glasvliesbehanger van Nederland!

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Wij bieden veel virtual assistant jobs en Sander is daar een voorbeeld van. Hij is zowel online als telefonisch te bereiken wanneer je vragen hebt over glasvlies.

Wil je Glasvliesbehang kopen met hoge Korting?

Het kopen van hoogwaardig glasvliesbehang doe je bij glasvliesbehangglad.nl. Een betrouwbare organisatie met veel ervaring. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Scroll naar boven